Podravska, Gorišnica

139.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 290.3 m2|Velikost parcele: 1022 m2|Leto gradnje: 1958|Leto obnove: 2007|Šifra oglasa: 1548

Podroben opis

Samostojna hiša se nahaja sred urejenega naselja Gorišnica, le nekaj minut vožnje do mesta Ptuj ali Ormoža.

 

Hiša ima tri etaže, nekaj stopnic nas vodi v pritličje kjer je predprostor -  hodnik iz katerega vstopamo v kopalnico (pred leti prenovljena), kuhinjo z jedilnico, shrambo, sobo, dnevno sobo, prehodno sobo z urejenim izhodom na teraso, v nadaljevanju še ena soba. Prostori so se izpraznili in so pripravljeni na prenovo. Stopnišče nas vodi v mansardo, v medetaži kopalnica. V mansardi velika, krita terasa, z lepim razgledom, ki ponuja v letnem času zasebnost in prostor za sproščanje. V nadaljevanju kuhinja z jedilnico, dnevna soba, iz dnevne spalnica, naprej še dve sobi. Notranja oprema po dogovoru. V pol kletni etaži je velika garaža, kurilnica in več prostorov za shranjevanje.

Hiša ima betonsko klet, nadgradnja opečna, delno butana, z lesenim ostrešjem, krita na novo l. 2007, z kritino Gerard. Okna menjana l. 2004, v PVC izvedbi. Fasada klasičen omet. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, kanalizacijo. Ogrevanje centralno s pečjo na pelete, kot druga možnost peč na kurilno olje.

Za hišo veliko dvorišče, saj je hiša pomaknjena k robu parcele, tako, da je prostora za vrt, bazen. Zemljišče je v celoti zazidljivo. Ob hiši stoji gospodarsko poslopje, v izmeri cca 80 m2, ki ima garažo in druge prostore za shranjevanje, vzrejo živali. K gospodarskem poslopju postavljena še priročna garaža.

Hiša je potrebna obnove, vendar ima izredno dobro lokacijo, saj je le nekaj minut proč prva trgovina, prav tako je blizu do centra Gorišnice, kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura za vsakodnevno življenje. Hiša ni videti velika, vendar je zelo prostorna ter ima veliko število sob.

Nepremičnina je brez bremen,  čaka na novi začetek tako, da vabljeni k ogledu.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi