Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

»Scientia potentia est!«  V znanju je moč!

 

Lastnica podjetja M nepremičnine, nepremičninska posrednica z licenco za opravljanje nepremičninskega posredovanja št. 00302, članica upravnega odbora, članica delovne skupine za izobraževanje  Združenja  družb za nepremičninsko posredovanje (ZDNP) pri Zbornici za poslovanje z nepremičninami GZS.

 

Svojo poslovno pot na področju poslovanja z nepremičninami sem pričela leta 2004.

Kot nepremičninska posrednica in kasneje direktorica hčerinske družbe banke sem pridobila številne izkušnje na področju poslovanja z nepremičninami, specializirana za področje »rizičnih« nepremičnin. Vodstveni položaj mi je omogočal seznanitev in reševanje najtežjih primerov. Leta 2012 sem z delom nadaljevala samostojno, s ciljem, ponuditi strankam svoje znanje in bogate izkušnje.Glavno vodilo pri delu je poštenost in zaupanje.

 

Prijaznost in vztrajnost mi dajeta karizmo, ki jo stranke prepoznajo kot pozitiven pristop.

 

Zadovoljna stranka pa je edini ključ do uspeha.

mag. Egon Repnik

univ. dipl. prav., s pravniškim državnim izpitom

»Omnia mea mecum porto.« Vse kar imam nosim s seboj.

 

Diplomant Pravne fakultete v Mariboru, z opravljenim pravniškim državnim izpitom (PDI). Leta 2005 sem pridobil znanstveni naziv magister pravnih znanosti na Pravni fakulteti v Mariboru.

 

Imam dolgoletne izkušnje s pripravo in sestavo pravnih  listin za izvedbo vseh postopkov, ki so potrebni pri prometu z nepremičninami. Najtežji primeri so izziv, z dobrim sodelovanjem je najustreznejša rešitev zagotovljena.

 

Sem lastnik podjetja Pravno poslovne pisarne Versa, kjer svoje znanje in izkušnje bogatim tudi širše.

 

Pravna varnost je najpomembnejše vodilo mojega dela.