Podravska, Videm

319.000 €

Poslovni prostor|Gostinski lokal|Velikost: 338.4 m2|Velikost parcele: 10389 m2|Leto gradnje: 1993|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1460

Podroben opis

Gostinski lokal se nahaja na idilični lokaciji, ob ribniku, sred narave, v ne strnjenem naselju v občini Videm pri Ptuju, lokal je oddaljen cca 10 km od avtoceste.

 

Objekt je grajen v dveh etažah, pritličje zajema vhod - vetrolov, toalete, sledi velik osrednji prostor z barom ter nekaj mizami, povezanim z jedilnico, od koder je čudovit pogled na bližnji ribnik, prav tako iz jedilnice prehod na teraso, ki se nahaja med lokalom in ribnikom. V nadaljevanju skladišče, povezano med barom in kuhinjo, dvojne sanitarije za zaposlene ter garderoba. Kurilnica ter deponija za olje imata svoj vhod od zunaj. Iz osrednjega prostora vodi stopnišče v mansardo, ki ima v osredju galerijo, ob njej se nahajajo mize za goste, posebej velika jedilnica, v nadaljevanju še manjše stanovanje ter shramba za opremo. Po tleh položena keramika, stanovanje v laminatu. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefonijo, prezračevanje, izvedene pretočne greznice. Ogrevanje centralno, s pečjo na kurilno olje. Notranja oprema po posebnem dogovoru.

 

Objekt je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krit z opečno kritino, vgrajeno stavbno pohištvo v PVC, dvoslojni izvedbi. Ob objektu veliko asfaltiranih površin, v izmeri cca 400 m2, namenjenih za parkiranje.

 

Objektu daje dodano vrednost ribnik v izmeri cca 4000 m2, onkraj ribnika še nekaj zazidljivih površin, v hrib se vzpenja gozd. Okrog ribnika pešpot, možna tudi izgradnja brvi čez ribnik. Ta nepremičnina ponuja številne možnosti, predvsem ponuja prekrasno naravo, v osrčju zelene doline, v vseh letnih časih.

 

Tej branži časi v zadnjih letih niso bili naklonjeni, pa vendar se lahko danes vprašamo kam bi lahko šli v našem okolišu, ni številnih možnosti, še posebej nam manjka kreativnosti in pravih zgodb. Zato lepo vabimo vse, ki bi nas lahko obogatili z svojo zgodbo.  Z veseljem bi zahajali v naše lepe Haloze, s krasnimi griči in vinogradi ter dobro žlahtno kapljico, z dolgoletno tradicijo.

 

Vabljeni k ogledu, navdušeni boste.

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Ogrevanje
    Olje
  • Luksuz
    Mirna lokacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi