Podravska, Starše

279.000 €

Poslovni prostor|Gostinski lokal|Velikost: 350 m2|Velikost parcele: 1012 m2|Leto gradnje: 1993|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1465

Podroben opis

Poslovni objekt – gostinski lokal se nahaja v naselju Zlatoličje, v Občini Starše, ne daleč od glavne ceste Maribor – Ptuj, prav tako zelo blizu avtocestnega izvoza Zlatoličje.

 

Poslovni objekt, ki je služil najprej kot trgovina z mešanim blagom, sedaj kot gostinski lokal obsega tri etaže. Pritličje v izmeri cca 129 m2 obsega velik prostor, kjer je urejen bar ter mize za goste, toalete, dodatni manjši prostor, prijetno teraso, v ozadju shramba, manjša kuhinja, toaleta ter garderoba za zaposlene. Po tleh v celoti položena keramika. V mansardi pred kratkim na novo izdelano tri sobno stanovanje, ki obsega dnevno bivani del, kjer je dnevna, jedilnica in kuhinja v enem, v nadaljevanju dve spalni sobi ter kopalnica. Po tleh laminat ter keramika. Oprema je predmet posebnega dogovora. Klet je izredno prostorna, kjer je velika garaža, kurilnica, shramba ter velik večnamenski prostor, ki je nivojsko še dodatno poglobljen. V klet se dostopa od zunaj in iz pritličja.

Objekt je klasične opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krit z izolativno pločevino. Vgrajeno stavbno pohištvo v PVC, dvo slojni izvedbi, z notranjimi senčili, z vhodnimi vrati, prav tako v PVC izvedbi. Fasada izvedena z 10 cm stiroporno izolacijo. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kabelsko, kanalizacijo. Ogrevanje v pritličju centralno, s pečjo na utekočinjen plin, v mansardi je predvideno ogrevanje na el. radiatorje.  V pritličju še dodatna možnost ogrevanja s kaminsko pečjo ali prehodno s klimo.

Zemljišče meri skupno 1.012 m2, skoraj povsem ravno, pred objektom asfaltirano parkirišče z večimi PM, za hišo prostorna zelenica, kje se lahko še izdelajo dodatna PM.

Objekt je dobro vzdrževan in se lahko uporablja za različne namene, ali se uporablja kot gostinski lokal naprej ali se mu spremeni raba za pisarne – poslovne namene, ali se spremeni v stanovanjsko rabo. Skratka išče se vaša poslovna ideja, izziv ali potreba, da bi prostori ponovno zaživeli, saj je bilo v projekt vloženega veliko truda in ljubezni.  LEPO VABLJENI K OGLEDU!

Nepremičnina ima gradbeno in uporabno dovoljenje,  je brez bremen, takoj vseljiva!

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Drva

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi