Podravska, Videm

249.000 €

Poslovni prostor|Pisarna|Velikost: 201.9 m2|Velikost parcele: 894 m2|Leto gradnje: 2006|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1551

Podroben opis

Poslovno stanovanjski objekt se nahaja v urejenem naselju, v občini Videm pri Ptuju, blizu avtocestnega izvoza, nedaleč iz mesta Ptuj.

 

Poslovno stanovanjski objekt ima dve etaži. Poslovni del se nahaja v pritličju objekta, v skupni izmeri 122,9 m2, predstavlja pretežno en enovit prostor, sanitarije, večnamenski prostor ter kotlovnico. Po tleh položena kvalitetna keramika. Iz enovitega prostora izhod na čudovito, prostorno krito teraso. Stopnišče nas vodi v mansardno stanovanje v skupni izmeri 79 m2, kjer se nahaja spalnica, kopalnica, manjša soba in kuhinja, jedilnica ter dnevna soba v enem. Po tleh položen laminat ter keramika. Oprema je predmet posebnega dogovora.

Objekt je klasične opečne gradnje (Phorotherm 29 cm), z lesenim ostrešjem, krit z opečno kritino. Vgrajeno je stavbno pohištvo, v leseni, termopan izvedbi, vhodna vrata prav tako lesena. Fasada izvedena z 10 cm stiroporno izolacijo. Urejene napeljave za kabelsko, optiko, elektrika in voda sta ločeni za spodnji in zgornji del. Ogrevanje je centralno, s pečjo na kurilno olje, v pritličju talno, ostalo radiatorji.  

Zemljišče meri skupno 894 m2, povsem ravno, urejeno, ob objektu asfaltirano parkirišče, v izmeri cca 300 m2.

 

Objekt je dobro vzdrževan in se lahko uporablja za različne namene, s spremembo rabe je lahko tudi samo stanovanjski. Skratka išče se vaša ideja, izziv ali potreba, LEPO VABLJENI K OGLEDU!

Nepremičnina ima gradbeno in uporabno dovoljenje!

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi