Podravska, Juršinci

179.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 157.6 m2|Velikost parcele: 617 m2|Leto gradnje: 2023|Energetski razred: Izračun ni mogoč|Šifra oglasa: 1566

Podroben opis

Moderno zasnovana samostojna hiša, v III. podaljšani gr. fazi se nahaja v novo nastajajočem naselju v Juršincih. Lokacija je res mirna, obdana z naravo, ponuja odmik pred vsakodnevnim vrvežem, po drugi strani pa hitro povezanost do Ptuja ter avtoceste čez Cerkvenjak. 

 

Pritličje hiše obsega vhodni prostor, tehnični prostor s pralnico, v osredju jedilnica, kuhinja in dnevna soba v enem, z urejenim izhodom na teraso in zelenico, z jugovzhodno lego, v nadaljevanju spalnica in prostorna kopalnica. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahaja skupni odprti prostor kot galerija, tri sobe ter kopalnica.

Hiša s tlorisom v pritličju 77,9 m2, v mansardi 79,7 m2, skupno torej 157,6 m2 bo klasične opečne gradnje, z armirano betonsko ploščo debeline 25 cm, grajena z zidakom Megablok Uniterm, 20 cm notranji zidovi, armirano betonska plošča nad pritličjem v debelini 20 cm, leseno ostrešje, deskano, z prezračevalnim slojem z letvami, krito s kritino Terran Zenit, črno, z zaključenimi kleparskimi deli. Vgrajeno bo PVC stavbno pohištvo proizvajalca AJM, s troslojno zasteklitvijo, znotraj bele, zunaj v antracit barvi. Izvedejo se zunanje žaluzije podometne izvedbe na motorni pogon, prav tako v antracit barvi. Fasada bo izvedena z 20 cm izolacijo (EPS), podstavek, cca 50 cm od tal, v ravni fasade izveden z vodoodporno izolacijo (XPS), zaključni sloj v svetlih dvobarvnih odtenkih. Vsa komunalna infrastruktura bo zgrajena in se predvidi priprava na priključitev (elektrika, voda, kanalizacija).

 

Zemljišče meri 617 m2, je povsem ravno, pravokotne oblike, nivelirano, na območju teras in vhoda gramozno utrjeno nasutje.  Dovoz iz vaške asfaltirane ceste. Vsa potrebna infrastruktura za vsakodnevno življenje se v večini nahaja v Juršincih, le nekaj korakov proč…

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški, odlično lokacijo, z vso potrebno infrastrukturo. Faza dokončanosti ponuja možnost, da si finalna dela zaključite po svojih odločitvah ter daste pečat svojemu domu!

 

Hiše v III. Podaljšani gradbeni fazi bo izgrajena do konec oktobra 2023.

 

Možen dogovor za izvedbo na delni ključ, ali v celoti finalizirano.

Lepo vabljeni k ogledu, kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi