Podravska, Kidričevo

169.332 €

Stanovanje|3-sobno|Velikost: 84.3 m2|Leto gradnje: 2023|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1567

Podroben opis

Prodaja se še zadnje tri sobno stanovanje št. 1, ki se nahaja v visokem pritličju, v izmeri neto 62,05 m2.

 

Stanovanje obsega vhod - garderobo, kopalnico, spalnico, otroško sobo; kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo v enem. Iz dnevno bivalnega dela urejen izhod na balkon, v izmeri 5,25 m2, ki ima zahodno lego. Balkon je krit od zgornjega balkona, ponuja dodatni prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Po tleh položena v kopalnici ter na balkonu keramika, preostali prostori v parketu. Kopalnica je delno opremljena z sanitarno opremo (tuš, umivalnik, pipe, sanitarna školjka). Stanovanje je lepo razporejeno, izredno svetlo ter izpolnjuje vse standarde za udobno bivanje.  K stanovanju pripada shramba v izmeri 4,50 m2, ki se nahaja v mansardi, ter eno parkirno mesto v izmeri 12,5 m2 pred blokom ter souporaba skupnih prostorov, kolesarnice. Urejene napeljave za elektriko, vodo, domofon, telefon, kabelsko, kanalizacijo, predpriprava za vgradnjo klime. Ogrevanje je v celoti talno, vsako stanovanje ima svojo toplotno črpalko, v sled česar so predvideni izredno nizki stroški ogrevanja, kar potrjujejo stanovalci prvo grajene stavbe v soseščini.

Moderno zasnovana stavba je armirano betonske, opečne gradnje, etažnosti K+P+2N+M, z lesenim, dvokapnim ostrešjem, kritim z opečno kritino, po trenutnih standardih, ki veljajo za sodobno gradnjo. Izvedena 18 cm izolacija fasade. V stanovanjih vgrajena okna, v PVC, troslojni izvedbi, z žaluzijami na el. pogon, vhodna vrata iz Al in stekla. Dostop v objekt, kletno etažo, kot mansardo s sistemskim ključem. Dovoz v kletno etažo s talnim gretjem, preko rampe.

Lokacija je res odlična, na obrobju naselja, v neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura za vsakodnevno življenje (trgovina, šola, vrtec, zdravstveni dom, banka, pošta, bencinska, restavracije…). V kolikor si boste zaželeli športa, vam narava, obdana z gozdom ponuja res številne možnosti od sprehoda, kolesarjenja… Odlična prometna povezanost, zelo blizu do avtoceste, do Slivniškega razcepa le nekaj minut vožnje.

 

Lepo vabljeni k predstavitvi ter rezervaciji stanovanja. Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Dodatno
    BalkonPokrito parkiriščeDvigalo
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi