Podravska, Videm, Dravinjski Vrh

109.900 €

Počitniški objekt|Vikend|Velikost: 103 m2|Velikost parcele: 2351 m2|Leto gradnje: 1990|Leto obnove: 2023|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1572

Podroben opis

Zidanica z vinotočem se nahaja ob asfaltirani vaški cesti vrh griča v naselju Dravinjski vrh, v Vidmu pri Ptuju.

Zidanica zajema predprostor, kopalnico, kuhinjo s krušno pečjo, dnevno sobo z izhodom na balkon, vsi prostori povsem obnovljeni v telu 2023 in na novo opremljeni. V prizidku zidanice se v zgornjem delu nahaja manjši prostor, ki se je izdelal v sobo s kopalnico, prav tako povsem na novo izdelano ter opremljeno v letu 2023.

V kletni etaži prizidka je vinotoč z barom, ki ima posebej vhod čez prostorno, sedaj zaprto teraso s čudovitim razgledom na sosednje griče ter mesto Ptuj z okolico, med barom še prehodni prostor z urejenim izhodom na senčno teraso, prav tako s čudovitim razgledom. Iz bara naprej kuhinja ter priročna shramba. Iz vhodnega prostora-terase vodijo stopnice niže do sanitarij ter vinske kleti s predprostorom, ki je namenjen za shranjevanje opreme za kletarjenje.  Tlaki v keramiki. Notranja oprema po posebnem dogovoru.

Zidanica je bila grajena leta 1990 ter kasneje dograjen leta 1998, vse je opečne gradnje, velika krita terasa, ki je bila grajena kasneje je iz lesene konstrukcije. Zidanica je krita z opečno kritino, ostalo s tegolo. Stavbno pohištvo leseno. Zidanica se ogreva s krušno pečjo, IR paneli, prav tako dodatno novo izdelana soba, vinotoč z novo kaminsko pečjo, prehodno s klimo. Urejene napeljave za elektriko, vodo, pretočno greznico. Ob objektih se razteza čudovit vinograd, sort Laški Rizling, Rumeni Muškat, Renski Rizling, Šipon... V nadaljevanju vinograda se nahaja urejen sadovnjak s številnim drevjem od češenj, višenj, breskev...

Zemljišče obsega skupaj 2.351 m2 ter se razteza po hribu navzdol.

Pred objekti urejeno parkirišče, do bližnjega Vidma z vso infrastrukturo le 2 km. Posest se nahaja na zelo lepi točki, je zelo lepo negovana, prav tako so objekti zelo lepo obnovljeni in vzdrževani zato iščemo kupca, ki bi morebiti bil pripravljen s tem nadaljevati, se s tem preživljati ali si zastaviti nove izzive ter ideje.

Vabljeni na kapljico domačega, v naše prečudovite Haloze. 

Možnost menjave za nižje ležeče stanovanje na Ptuju. Možnost tudi za oddajo - po dogovoru.

Kupec prost plačila za posredovanje!

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Ogrevanje
    Drva

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi