Podravska, Ptuj, Center

175.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 208.6 m2|Velikost parcele: 750 m2|Leto gradnje: 1965|Leto obnove: 2003, 2014|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1592

Podroben opis

Samostojna hiša z garažo se nahaja v urbanem naselju, na obrobju mesta Ptuj.


Hiša ima tri etaže, K+P+M. Nekaj stopnic nas vodi v  vhodni prostor – verando, naprej v hodnik, kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico ter kopalnico. Stopnišče nas vodi v mansardo kjer sta dve sobi, kopalnica ter neizkoriščen prostor na podstrešju. V sobah položen parket, ostalo je keramika, v kuhinji topli pod. Oprema je starejša in je vključena v ceni. V klet vodi stopnišče, kjer se nahaja shramba, kurilnica, velik večnamenski prostor ter delavnica, prav tako urejen prehod v garažo. Klet ima dodatno vhod od zunaj. Ob hiši manjši pomožni objekt, ki služi kot vinska klet in shramba za orodje na vrtu.

 

Hiša je opečne gradnje, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino v letu 2003. Stavbno pohištvo v PVC dvoslojni izvedbi, prav tako vhodna vrata. V letu 2014 izvedena fasada z 10 cm stiroporno izolacijo. Urejena je napeljava za vodo, elektriko, telefon, kabelsko in kanalizacijo. Ogrevanje je centralno s pečjo na kurilno olje.

Zemljišče meri 750 m2 in je povsem ravno, v celoti ograjeno, z odprto sončno lego. Na dvorišču urejen velik zelenjavni vrt, manjši sadovnjak (jabolka, hruške, trta).

Lokacija je res odlična, saj lahko greste tudi peš po vseh nakupih in ostalih opravkih. Blizu izvoz na avtocesto… Po drugi strani pa nepremičnina ponuja zasebnost in umik, kar še posebej omogoča slepa ulica, v kateri se hiša nahaja.

 

Hiša je bila zgrajena leta 1965, večkrat obnovljena ter lepo vzdrževana. V trenutnem stanju je takoj vseljiva. Za tiste, ki iščete sodobnejše urbano bivanje s čim manj vožnje po opravkih pa lepo vabljeni k ogledu.

 
Kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi