Podravska, Markovci, Stojnci

79.900 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 64 m2|Velikost parcele: 1112 m2|Leto gradnje: 1960|Leto obnove: 2010|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1593

Podroben opis

Samostojna hiša z garažo in gospodarskim poslopjem se nahaja v naselju Stojnci, v občini Markovci pri Ptuju. Stojnci so oddaljeni od bližnjega Ptuja cca 11 km.

 

Nekaj stopnic nas vodi do vhoda – predprostora, naprej se nahaja samostojni wc, hodnik, dnevna soba, kopalnica, kuhinja z jedilnico, spalnica. Po tleh je položen topli, teraso, ostalo keramika. V sobi se nahaja krušna peč, v hodniku dodatni izhod na zadnji del dvorišča. Notranja oprema je starejša in je všteta v ceno. Hiša je delno podkletena – en kletni prostor.

 

Hiša je starejše gradnje – delno butana (klet je betonska), z lesenim ostrešjem, krita s pločevino (na novo v l. 2010). V pritličju je leseni strop (tiblpod). Hiša ima vgrajeno stavbno pohištvo v PVC dvoslojni izvedbi, s senčili, na novo v l. 2004. Klasična fasada z ometom.  Urejene napeljave za elektriko, vodo, telefon, kanalizacijo. Ogrevanje možno s krušno pečjo ali na klimo, ki je povsem zadostovala za ogrevanje v zimskem času, posledično so bili tudi nizki stroški ogrevanja. Ob hiši stoji garaža ter gospodarsko poslopje, katerem se je koristila za vzrejo živali, pripravo hrane za živali ter shranjevanje.

 

Zemljišče meri skupaj 1.112 m2, nekoliko niže od asfaltirane vaške ceste, povsem ravno, v celoti zazidljivo, pravokotne podolgovate oblike.

 

Lokacija je odlična, ponuja odmik v naravo, po drugi strani pa hiter dostop naprej, saj je do bližnjih Markovcev, kot mesta Ptuj le nekaj minut vožnje, kjer se nahaja vsa infrastruktura za vsakodnevno življenje.  Hiša je takoj vseljiva, vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen.

 

Vabljeni k ogledu, morebiti vas čaka Vaš novi dom! Nepremičnina je primerna tudi za investicijo.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi