Podravska, Juršinci

139.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 157.6 m2|Velikost parcele: 617 m2|Leto gradnje: 2023|Šifra oglasa: 1598

Podroben opis

Moderno zasnovana novogradnja v III. gr. fazi (pod streho, vgrajena okna in vhodna vrata) se nahaja v novo nastajajočem naselju v Juršincih. 

 

Lokacija ponuja odmik pred vsakodnevnim vrvežem, po drugi strani pa hitro povezanost do Ptuja ter avtoceste čez Cerkvenjak.

 

Pritličje hiše obsega vhodni prostor, tehnični prostor s pralnico, v osredju jedilnica, kuhinja in dnevna soba v enem, z urejenim izhodom na teraso in zelenico, z jugovzhodno lego, v nadaljevanju spalnica in prostorna kopalnica. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahaja skupni odprti prostor kot galerija, tri sobe ter kopalnica.

Hiša s tlorisom v pritličju 77,9 m2, v mansardi 79,7 m2, skupno torej 157,6 m2 je klasične opečne gradnje, postavljena na izolirani temeljni armirani plošči, debeline 25 cm, nadgradnja z opečnim zidakom 30 cm, predelne stene z 20 cm, druga armirana betonska plošča, debeline 20 cm, z lesenim ostrešjem, deskanim, z prezračevalnim slojem z letvami, kritim z betonsko kritino Terran Zenit, črno, z zaključenimi kleparskimi deli. Vgrajeno PVC stavbno pohištvo, s troslojno zasteklitvijo, znotraj bele, zunaj v antracit barvi, z podometnimi žaluzijami v antracit barvi na el. pogon. Na parcelo pripeljana voda, elektrika ter kanalizacija, pripravljeno na priključitev.

 

Zemljišče meri 617 m2, je povsem ravno, pravokotne oblike, nivelirano. Dovoz iz vaške asfaltirane ceste.

Vsa potrebna infrastruktura za vsakodnevno življenje se v večini nahaja v Juršincih, le nekaj korakov proč…

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški, odlično lokacijo, z vso potrebno infrastrukturo. Faza dokončanosti ponuja možnost, da si finalna dela zaključite po svojih odločitvah ter daste pečat svojemu domu!

 

Hiša v III. gr. fazi z vgrajenimi okni ter vhodni vrati je pripravljena na prevzem.

 

Lepo vabljeni k ogledu, kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

    Kontaktirajte agenta

    Milena Jančič

    nepremičninska svetovalka z licenco

    02 798 07 50 031 310 803

    Morda bi vas zanimalo tudi