Podravska, Juršinci

275.000 €

Hiša|Samostojna|Velikost: 157.6 m2|Velikost parcele: 617 m2|Leto gradnje: 2023|Energetski razred: Ni podatka|Šifra oglasa: 1577

Podroben opis

Moderno zasnovana samostojna hiša, ki bo izgotovljena "na ključ" se nahaja v novo nastajajočem naselju v Juršincih. Lokacija je res mirna, obdana z naravo, ponuja odmik pred vsakodnevnim vrvežem, po drugi strani pa hitro povezanost do Ptuja ter avtoceste čez Cerkvenjak. 

 

Pritličje hiše obsega vhodni prostor, tehnični prostor s pralnico, v osredju jedilnica, kuhinja in dnevna soba v enem, z urejenim izhodom na teraso in zelenico, z jugovzhodno lego, v nadaljevanju spalnica in prostorna kopalnica. Stopnišče nas vodi v mansardo, kjer se nahaja skupni odprti prostor kot galerija, tri sobe ter kopalnica.

Hiša s tlorisom v pritličju 77,9 m2, v mansardi 79,7 m2, skupno torej 157,6 m2 je klasične opečne gradnje, z armirano betonsko ploščo debeline 25 cm, grajena z zidakom Megablok Uniterm, 20 cm notranji zidovi, armirano betonska plošča nad pritličjem v debelini 20 cm, leseno ostrešje, deskano, z prezračevalnim slojem z letvami, krito s kritino Terran Zenit, črno, z zaključenimi kleparskimi deli. Vgrajeno bo PVC stavbno pohištvo proizvajalca AJM, s troslojno zasteklitvijo, znotraj bele, zunaj v antracit barvi. Izvedene zunanje žaluzije, podometne izvedbe na motorni pogon, prav tako v antracit barvi. Fasada je izvedena z 20 cm izolacijo (EPS), podstavek, cca 50 cm od tal, v ravni fasade izveden z vodoodporno izolacijo (XPS), zaključni sloj v dvobarvnih odtenkih. Znotraj izvedene strojne inštalacije, ometi ter oplesk. Po tleh položen oljan hrastov parket, keramika, vgrajeni beli podboji ter notranja vrata, prav tako nameščena el. stikala, osnovna sanitarna oprema. Ogrevanje v celoti talno (razdelilna omara za vsako etažo, št. vej je enako št. sob, termostati proti doplačilu), s toplotno črpalko zrak-voda. Urejena rekuperacija ter klima. Vsa komunalna infrastruktura bo zgrajena in pripravljena na priključitev (elektrika, voda, kanalizacija).

Zemljišče meri 617 m2, je povsem ravno, pravokotne oblike, nivelirano, urejena zelenica, pred vhodom, okrog hiše in na terasi položen tlakovec. Dovoz iz vaške asfaltirane ceste. Vsa potrebna infrastruktura za vsakodnevno življenje se v večini nahaja v Juršincih, le nekaj korakov proč…

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje, funkcionalno zasnovo, z nizkimi obratovalnimi stroški, odlično lokacijo, z vso potrebno infrastrukturo. 

 

Hiše na ključ bo izgrajena do konec junija 2024.

Ograja hiše ter nadstrešek po dogovoru. 

Lepo vabljeni k ogledu, kupec prost plačila za posredovanje.

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka
  • Luksuz
    Klima

Kontaktirajte agenta

Milena Jančič

nepremičninska svetovalka z licenco

02 798 07 50 031 310 803

Morda bi vas zanimalo tudi